Nieuws

Nieuws Paardensportvereniging St. Hubertus zoals geplaatst op www.facebook.com/sthubertusgemert

Tweede selectiewedstrijd springen bij de pony's.
Naast dressuur en sgw werd er ook nog gesprongen afgelopen weekend. Esmee Beijer met Spirit in klasse DE-L en Meike Verbeeten met Odemira in klasse DE-B namen deel aan de selectiewedstrijd voor pony's. Beide combinaties hadden vier strafpunten. Meike had een druk weekend en nam met Odemira ook deel aan een gecombineerde wedstrijd in Maasbree. In de dressuurwedstrijd werd ze 6e met 194 punten en bij het springen had ze 8 strafpunten. Op de foto Meike met Odemira. 📷 familie Verbeeten.
...

Tweede selectiewedstrijd springen bij de ponys. 
Naast dressuur en sgw werd er ook nog gesprongen afgelopen weekend.  Esmee Beijer met Spirit in klasse DE-L en Meike Verbeeten met Odemira in klasse DE-B namen deel aan de selectiewedstrijd voor ponys. Beide combinaties hadden vier strafpunten. Meike had een druk weekend en nam met Odemira ook deel aan een gecombineerde wedstrijd in Maasbree. In de dressuurwedstrijd werd ze 6e met 194 punten en bij het springen had ze 8 strafpunten.  Op de foto Meike met Odemira. 📷 familie Verbeeten.

Lamaya Heesakkers maakte een mooi wedstrijd debuut met haar pony Lady M. Ze startte afgelopen zaterdag in Heeze in de klasse BB en behaalde een 1e plaats met 200,5 punten en een 3e plaats met 188,5 punten. ...

Lamaya Heesakkers maakte een mooi wedstrijd debuut met haar pony Lady M. Ze startte afgelopen zaterdag in Heeze in de klasse BB en behaalde een 1e plaats met 200,5 punten en een 3e plaats met 188,5 punten.

 

Comment on Facebook

😱🥰🥳

Gefeliciteerd!!!

+ View previous comments

Sanne Schellekens met Lilith tweede van Brabant!
Gisteren werd de samengestelde wedstrijd van Etten-Leur verreden. Namens PSV St
Hubertus kwamen Anouk Ypenberg met Lydia van Opstee (DE-B) en Sanne Schellekens met Lilith (CB) bij de pony's aan de start. Anouk reed een goede wedstrijd en eindigde als 10e in haar ring. Sanne reed, ondanks een springfout en twee weigeringen in de cross toch nog naar een derde plaats. Bij de paarden B reed Robin van Haandel met Pleun van de Koksehoeve naar een 8e plaats. Instructrice Marion van Dommelen met Onze Willem van de Rietvenne werd 6e.
De wedstrijd in Etten-Leur was tevens de beslissingswedstrijd voor het Brabants kampioenschap. Sanne werd heel knap tweede van Brabant. Ze had een gelijk aantal punten met de winnares, echter die eindigde hoger in deze wedstrijd. Maar al met al een resultaat om trots op te zijn. Ook Marion eindigde op het podium.
Mooie resultaten weer van alle SGW ruiters!

Op de foto Sanne Schellekens met Lilith.
📷 familie Schellekens.
...

Sanne Schellekens met Lilith tweede van Brabant! 
Gisteren werd de samengestelde wedstrijd van Etten-Leur verreden.  Namens PSV St
Hubertus kwamen Anouk Ypenberg met Lydia van Opstee (DE-B) en Sanne Schellekens met Lilith (CB) bij de ponys aan de start. Anouk reed een goede wedstrijd en eindigde als 10e in haar ring. Sanne reed, ondanks een springfout en twee weigeringen in de cross toch nog naar een derde plaats. Bij de paarden B reed Robin van Haandel met Pleun van de Koksehoeve naar een 8e plaats.  Instructrice Marion van Dommelen  met Onze Willem van de Rietvenne werd 6e.  
De wedstrijd in Etten-Leur was tevens de beslissingswedstrijd voor het Brabants kampioenschap. Sanne werd heel knap tweede van Brabant. Ze had een gelijk aantal punten met de winnares, echter die eindigde hoger in deze wedstrijd.  Maar al met al een resultaat om trots op te zijn.  Ook Marion eindigde op het podium.
Mooie resultaten weer van alle SGW ruiters!

Op de foto Sanne Schellekens met Lilith.  
📷 familie Schellekens.

 

Comment on Facebook

Allemaal gefeliciteerd!!!

Toppers.

Gefeliciteerd allemaal 💪

+ View previous comments

Ben jij lid van de Rabobank? Wij doen mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Tot 30 april as kun je je stem nog op ons uitbrengen. Alvast bedankt!

Fijn als je dit bericht voor ons deelt......
...

Ben jij lid van de Rabobank? Wij doen mee aan de Rabobank Clubkas Campagne.  Tot 30 april as kun je je stem nog op ons uitbrengen. Alvast bedankt!

Fijn als je dit bericht voor ons deelt......

Gisteren konden onze pony springruiters niet aanwezig zijn bij de clubwedstrijd omdat zij hun eerste selectie wedstrijd hadden in Asten. En wederom viel Sanne Schellekens in de prijzen met haar pony Lillith. Zij werd tweede in de klasse C/L. Meike Verbeeten startte gisteren voor het eerst in de klasse DE/B met haar pony Odemira vd Beekerheide en had 4 strafpunten.Anouk Ypenberg met Lydia v Opstee en Esmee Beyer met Spirit hadden allebei 4 strafpunten en vielen daardoor niet in de prijzen in de klasse DE/L ...

Gisteren konden onze pony springruiters niet aanwezig zijn bij de clubwedstrijd omdat zij hun eerste selectie wedstrijd hadden in Asten. En wederom viel Sanne Schellekens in de prijzen met haar pony Lillith. Zij werd tweede in de klasse C/L. Meike Verbeeten startte gisteren voor het eerst in de klasse DE/B met haar pony Odemira vd Beekerheide en had 4 strafpunten.Anouk Ypenberg met Lydia v Opstee en Esmee Beyer met Spirit hadden allebei 4 strafpunten en vielen daardoor niet in de prijzen in de klasse DE/L
Load more

LEAVE A COMMENT

theme by teslathemes